Egyetem

Add önmagad – jelentkezz stíluskommunikátornak!

Add önmagad – jelentkezz stíluskommunikátornak!

2009. január 8., csütörtök
Add önmagad – jelentkezz stíluskommunikátornak!

Fotó: Gémes Sándor

Egyedi, esztétikus, kreatív megjelenés és hiteles kommunikáció - egyebek mellett ezekkel a képességekkel bővíthetik korábban megszerzett szakmai tudásukat azok, akik úgy döntenek, hogy elvégzik a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar stíluskommunikátor szakirányú továbbképzési szakját. Az új, idehaza teljesen egyedinek számító képzés egy évvel ezelőtt indult először Szegeden.

„A hallgató megtanulja a belső és külső tükör használatát, elmerül a részletekben, hogy utána önmaga egésszé válhasson, utat mutatva mindazoknak, akikkel a későbbiekben foglalkozik". Mindez akár a mottója is lehetne a stíluskommunikátor szakirányú továbbképzési szaknak, mely a viselkedéskultúra, a divat és a menedzsment tantárgyi modulokat egyesíti. Az egyéves, interdiszciplináris képzés - mely igény szerint féléves angol vagy német nyelvű szakirányú oktatással is kiegészülhet - elsősorban azoknak a bölcsészettudományi, pedagógusi, művészeti, művészetközvetítői, társadalomtudományi, gazdasági vagy jogi diplomát szerzett fiataloknak ajánlott, illetve jelenthet komoly többletet, akik szakmai ismereteiket a stílussal és a divattal összefüggő elemekkel szeretnék bővíteni. „A természetes, kulturált viselkedés, az esztétikus megjelenés, a másik emberre való odafigyelés, a hiteles kommunikáció a siker zálogai mind a mindennapi életben, mind pedig a munkaerőpiacon. Mindezek a képességek tanulhatók, hallgatóinkat éppen ezért a sokoldalú stílusformálásra készítjük fel kurzusaink során" - árulja el a SZEGEDma.hu-nak

Nádudvari Gabriella

képzésvezető. Az egy év alatt többek között divattörténeti, divatelméleti, protokoll-, beszédtechnikai, kommunikációs, vállalkozási jogi és reklámelméleti ismeretekkel felvértezett okleveles stíluskommunikátorok politikusok, nagyvállalatok és reklámcégek vezetői mellett kaphatnak szerepet, önálló üzleti vállalkozás alapítására válnak képessé, vagy diplomájuk eredeti irányultságát követve piacképesebbé tehetik már megszerzett tudásukat. Ha felkeltette érdeklődésedet a képzés, s te is szeretnéd kihozni magadból, aki igazán vagy, ne habozz: a februárban induló szakra január 10-éig lehet jelentkezni! További információk az alábbi elérhetőségeken: 62/546-311, 06/20-261-8363, stilus@jgypk.u-szeged.hu, valamint a

www.jgypk.u-szeged.hu/oktatas/stiluskommunikator

weboldalon. A szak önköltséges, a költségtérítés díja 150 ezer forint/félév. Természetesen szeptemberben is indul majd a képzés, arra április 30-éig kell jelentkezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.