Egészség

A hely, ahol sok a kín és a szenvedés, mégis a béke szigete

A hely, ahol sok a kín és a szenvedés, mégis a béke szigete

2021. december 9., csütörtök
A hely, ahol sok a kín és a szenvedés, mégis a béke szigete

Az egyik legnagyobb szegedi közösségi csoportban megjelent egy poszt, ami röviden, de annál meghatóbban fejezi ki háláját a II-es kórház dolgozói felé.

- Aki ott dolgozik, azt csak nagybetűs EMBERként tudom jellemezni - fogalmaz tapasztalatairól a poszt szerzője. A II-es kórházat megjárt posztoló szerint a kín és szenvedés ellenére is a béke szigete a a kórház ,,ebben az őrült világban", mert biztonságban érezheti magát benne az ember.

A posztot - ahogy a képen is látható - rövid idő alatt ellepték a kommentek, és 1500-an reagáltak rá pozitív jelzőkkel (lájk, szívecske, ölelés)

Ugyanakkor az írásból nem derül ki egyértelműen, hogy konkrétan a kórház Covid-osztályára gondol-e a szerző. A kommentelők nagyrészt a saját történeteikkel igazolják egyetértésüket az olvasottakkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.