Egészség

Megható levélben mondott köszönetet a mentősöknek egy szegedi férfi

Megható levélben mondott köszönetet a mentősöknek egy szegedi férfi

2021. október 11., hétfő
Megható levélben mondott köszönetet a mentősöknek egy szegedi férfi

A múlt héten rosszul lett egy férfi, sokkhatás alá is került, de a Szegedi Menőszolgálat megmentette az életét. Most egy szívbemarkoló levéllel fejezte ki háláját.

A fiatalember a múlthét kedden lett rosszul a Fonógyári úton, mellkasi fájdalmai és nehézlégzése volt. A levél szerint a sokkhatás miatt felejtette el megköszönni a két kiérkező mentősnek a segítséget, mivel még nem volt ilyen ,,élményben" része.

,,Sajnos a sokk miatt (mivel még nem volt szerencsére ilyenben részem, hogy az Önök hivatását "betegként" éljem meg) elmaradt, hogy megköszönjem két fiatal kollégájuknak a nyugtatást, ellátást, és azt a precizitást, ahogy egy ellátásra szoruló személyhez állnak. Kérem Önöket, hogy továbbítsák a Szegedi Mentőszolgálat felé: nem szeretném, hogy azt higgye a két Mentő Úr, hogy nem szerettem volna megköszönni."

A 28 éves férfi azt is hozzáteszi, annyira inspirálta őket a két mentős, hogy elgondolkodott azon, hogy ő is mentősnek áll. A levelet teljes egészében az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán lehet elolvasni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.