Egészség

Trócsányi László is negatív, nem fertőzött

Trócsányi László is negatív, nem fertőzött

2020. március 23., hétfő
Trócsányi László is negatív, nem fertőzött

Ezt ő maga jelentette be a közösségi oldalán.

Azt írta:

"A koronavírus-járvány okozta egészségügyi helyzet miatt már én is otthonról folytatom munkámat, tartom a kapcsolatot kollégáimmal és szeretteimmel.

Az elmúlt hetekben munkámból kifolyólag olyan környezetben is megfordultam, ahol később egy személynél koronavírusos megbetegedést állapítottak meg, ezért jómagam is kötelezően átestem a teszten, amelynek eredménye negatív lett.

Bár egészségesnek és jól érzem magam, fontosnak tartom, hogy elővigyázatosságból betartsuk az orvosok, szakértők és a kormány kérését és lehetőségünkhöz mérten maradjunk otthon."

Mindez azért izgalmas, mert március 13-án az egyetemi vezetésB. Nagy Lászlófideszes országgyűlési képviselő ésJuhász Tündemegyei kormánymegbízott társaságában koszorúzta meg Petőfi Sándor szobrát a Dóm téren. Az egyetem

weboldala szerint

az eseményen részt vett Rovó László és Trócsányi László is. Az Orbán-kormány korábbi igazságügyi minisztere,Trócsányi László jelenleg az SZTE Állam-és Jogtudományi Karának oktatója, valamint a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.