Egészség

Véradók fesztiválja a Honvéd téren

Véradók fesztiválja a Honvéd téren

2017. március 22., szerda
Véradók fesztiválja a Honvéd téren
veradas_fidelitas01_gs

Szegeden is megrendezik a Véradók Fesztiválját, melyre április 1-jén várja a véradókat a Szegedi Regionális Vérellátó Központ a Honvéd téren.

"A rendezvényen vért adó donorjainkat ajándékcsomaggal lepjük meg, amely számos kedvezményes szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget rejt!" - közölte honlapján az Országos Vérellátó Szolgálat. A Véradók Fesztiválján több mint 1000 egészséges felnőtt véradására számítanak a szervezők, akiket nem csupán ezen a napon, de hosszútávon is szeretnének a véradók között tudni, és akik a jövőben rendszeres segítők lehetnek a hazai vérellátás biztosításában. "Segítségükért több kedvezményes kikapcsolódási lehetőségre jogosító kuponnal mondunk köszönetet, hogy a tavaszi vérkészletek feltöltése mellett mi is hozzájárulhassunk véradóink tavaszi feltöltődéséhez" - írja az Országos Vérellátó Szolgálat.

Az ajándékcsomagok tartalma a Szegedi Regionális Vérellátó Központ (6722 Szeged, Honvéd tér 4.) rendezvényén:

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő:

kedvezményes belépésre jogosító kupon

Gabo Könyvkiadó:

30%-os Webshop könyvvásárlási kupon

Szegedi Vadaspark:

a családi jegy árából 500 Ft-os kedvezményre jogosító kupon (két felnőtt és egy 14 év alatti gyermek)

SZTE Füvészkert:

a belépőjegy árából 50%-os kedvezményre jogosító kupon

Szegedi Nemzeti Színház:

50%-os jegyvásárlásra jogosító kupon (2 fő részére)

Szegedi Móra Ferenc Múzeum:

a belépőjegy árából 50%-os kedvezményre jogosító kupon

Parapark:

az első 100 véradónak kedvezményes belépésre jogosító kupon Az EuroCaf jóvoltából egy finom kávéval is kedveskednek a véradóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.