Egészség

Három szegedi orvos az Astellas-díjra jelöltek között

Három szegedi orvos az Astellas-díjra jelöltek között

2014. január 9., csütörtök
Három szegedi orvos az Astellas-díjra jelöltek között

Három szegedi orvost jelöltek eddig a páciensek az Astellas-díjra - Az év orvosa pályázatra. Ha az Ön orvosa nem szerepel a listán, orvos-beteg történetét még február 18-ig elküldheti.

Az Astellas-díj azokat illeti, akik kiemelkedő emberi és szakmai teljesítményükkel kivívják a páciensek és kollégáik elismerését. A jelöltek viszont nem csak egyszeri, katartikus pillanatok miatt érdemelhetik ki a nívós elismerést, hanem a betegekhez való folyamatos odafordulással, empátiájukkal és hivatásszeretetükkel tűnhetnek ki a többiek közül. A háziorvosokat, kórházi orvosokat, vagy egyéb intézményben tevékenykedő gyógyítókat a páciensektől kaphatnak jelölést betegtörténeteik beküldésével egészen február 18-ig az evorvosa@astellasdij.hu e-mail címre. Október óta három szegedi orvos is felkerült az Astellas-esélyesek közé:

Pintér Sándor

SZTE Traumatológiai Klinikai docens,

Simonka Zsolt

SZTE Sebészeti Klinika tanársegéd és

Barzó Pál

SZTE Idegsebészeti Klinika tanszékvezető egyetemi tanár. További részletek az Astellas

weboldalán

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.