Egészség

Az Erzsébet Kórház ideggyógyászati osztályának karácsonyi köszöntője

Az Erzsébet Kórház ideggyógyászati osztályának karácsonyi köszöntője

2011. december 22., csütörtök
Az Erzsébet Kórház ideggyógyászati osztályának karácsonyi köszöntője

Nagy az összhang az ápolás és gyógyítás között a Mayer Péter Gyula főorvos által 1998 óta vezetett ideggyógyászati osztályon a Hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórházban.

A kis létszámú csapat: nővérek – orvosok – asszisztensek harmonikusan, szorgalmasan és derűlátóan dolgoznak napról napra. Test, lélek ápolói, gyógyítói. Az ápolás örömforrás mind az ápoló, mind a beteg részéről. Az ápoló személyzet tölti a legtöbb időt a betegekkel, ezért különösen fontos az emberiesség, a szakmai tudás és a rátermettség. Mindez figyelemre méltóan valósult meg ebben az évben egy ágyhoz kötött súlyos beteg ápolását illetően is, akinél egy teljes éven át fenn tudták tartani a decubitus- (felfekvés)mentességet. Az osztály valamennyi dolgozója a jövőben is szeretne minden tekintetben minőségi munkát végezni, és továbbra is jó kapcsolatot tartani a társosztályok és a mentőszolgálat munkatársaival. Boldog karácsonyt, jó egészséget kívánnak portálunkon keresztül is mindenkinek

Juhász Gyula

verssoraival!

„Betlehemi csillag Szelíd fénye mellett Ma az égen és a földön Angyalok lebegnek. Isten hírvivői Könnyezve dalolnak Békességet, Boldogságot Földi vándoroknak.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.