Egészség

Véradó délelőttöt tartanak a vasutasok

Véradó délelőttöt tartanak a vasutasok

2011. március 8., kedd
Véradó délelőttöt tartanak a vasutasok

Évszázados hagyománya van a vasutas kultúrában a szolidaritásnak, és annak talán legszebb, legemberibb megnyilvánulásának: a véradásnak. Évente legalább hat alkalommal szerveznek – munkatársakra, utasokra és Szeged város segítőkész lakóira is számítva - „kihelyezett” véradásokat az állomásokon, üzemi épületekben, vasutas művelődési házakban. Március 11-én is véradó délelőttöt tart a MÁV Zrt.

A rászorulók és a márciusi ünnepnapok biztonságos vérellátása érdekében, a Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal karöltve véradó délelőttöt szerveznekmárcius 11-én (pénteken) 9 és 11 óra közöttSzegeden, a MÁV Zrt. Területi Központ műemlék épületének földszinti ebédlőtermében(6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 28-30, az Anna kúttal szemben). A szervezők kérik, személyi igazolványukat, TAJ-kártyájukat és – ha van – véradó igazolványukat feltétlenül hozzák magukkal az érdeklődők.A véradóknak – a szokásos ajándékokon túl – a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága, külön ajándékkal is kedveskedik. "Önzetlen segítségüket minden rászoruló beteg embertársunk nevében köszönjük!" - zárul a MÁV Zrt. felhívása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.