Egészség

Felhívás Szklerózis Multiplex betegek számára

Felhívás Szklerózis Multiplex betegek számára

2010. december 19., vasárnap
Felhívás Szklerózis Multiplex betegek számára

A BEMER International AG. magyarországi képviselete, a BEMER Medicintechnika Kft. támogatásával, valamint Duray Péter reumatológus, mozgásszervi rehabiliációs szakorvos és Szabadi Péter BEMER szaktanácsadó közreműködésével lehetőség nyílik arra, hogy a BEMER terápiát alkalmazva esettanulmány készüljön Szklerózis Multiplex betegek körében.

A tanulmány elkészítéséhez szükséges vizsgálatok és a terápia költsége 140-160 000 ft/személy értékű felajánlást képvisel, mely ezáltal ingyenes a résztvevő számára. Azon Csongrád megyei SM betegek jelentkezését várják, akik - mozgásukban részben korlátozottak vagy a közlekedésükhöz segédeszközre van szükségük, illetve a járásuk középsúlyosan vagy súlyosan paretikus, - vállalják, hogy Beleegyező Nyilatkozat aláírásával hozzájárulnak a vizsgálatok során keletkezett mérési adatok illetve videófelvételek tudományos célra való felhasználásához, - vállalják, hogy két alkalommal megjelennek a Kakasszéki Mozgásszervi Rehabilitációs Intézetben az orvosi vizsgálatokon, valamint a 6 hetes terápiás időszakban heti 3-5 alkalommal (alkalmanként 30 perc) megjelennek egy szegedi magánrendelőben (az utazás, eljutás, saját költségen történik). A jelentkezéseket folyamatosan várják 2011. január 5-ig, majd egy előre egyeztetett csoportos, személyes tájékoztató keretében a részletes információk átadásra kerülnek (igény esetén postai úton, mellékelve a szükséges tudnivalókat a BEMER terápiáról). Tájékozódás interneten:

http://bemer3000.hu/betegsegek_korkepek.php

Jelentkezés: Szabadi Péter BEMER szaktanácsadó, 06 20/ 967-6733.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.