Minden cikkben
Minden szerző
Tállai András
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 49-ből a következő témában:
Minden cikk
Közélet

Dupla nyugdíjat kapnak a nyugdíjasok februárban

Három nappal korábban kézhez kaphatják a februári, valamint az emelt összegű 13. havi nyugdíjat, és számos más nyugdíjszerű ellátást azok, akik azt postai úton kérték. Akik bankszámlára kapják a járandóságukat, azokhoz február 10-én, pénteken érkezik az utalás. Mindez több mint 2,4 millió állampolgárt érint, a februári járandóságok teljes összege pedig meghaladja a 935 milliárd forintot – mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Dupla nyugdíjat kapnak a nyugdíjasok februárban
Hírzóna

Több gazdasági kedvezmény megmarad a következő hónaptól

Az adómentességek és a bértámogatások május 31-ig járnak a válság miatt nehéz helyzetben lévő ágazatok szereplőinek, de június 1-től még számos intézkedés, így például a kedvezményes áfa az elviteles ételre és a kamatmentes gyorskölcsön is tovább segíti a családokat, a lakosságot és a vállalkozásokat - nyilatkozta Tállai András az MTI-nek.

Több gazdasági kedvezmény megmarad a következő hónaptól
Gazdaság

Soha nem látott összeg marad a családoknál

A kormány családtámogató politikáját a koronavírus-válság sem tudta felülírni, számos, a családokat segítő, a világjárvány káros hatásait mérséklő, új szabályt vezetett be, miközben a korábban meghozott intézkedések is továbbélnek - tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Soha nem látott összeg marad a családoknál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.