Minden cikkben
Minden szerző
karantén
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 15-ből a következő témában:
Minden cikk
Egészség

Ha nincs negatív teszt, akkor karantén vár a Szerbiába hazatérőkre

A Szerbiába belépni kívánó külföldi állampolgároknak 48 óránál nem régebbi negatív koronavírustesztet kell felmutatniuk a határon, a szerb állampolgárok viszont akár teszt nélkül is hazatérhetnek, ám akkor tíznapos karantén vár rájuk - a vasárnaptól érvényes intézkedésről a járvány kezelésével megbízott válságstáb döntött a legutóbbi ülésén, amelyen a hatályos intézkedéseket is meghosszabbították.

Ha nincs negatív teszt, akkor karantén vár a Szerbiába hazatérőkre
Egészség

Kiderült, hogy mikor kötelező a koronavírusteszt elvégzése

Megjelent a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján a koronavírusos betegek kezeléséről szóló új eljárásrend. A dokumentum részletesen szabályozza, milyen esetekben kell PCR-tesztet végezni, a jellegzetes tünetek fennállása ugyanis ehhez önmagában nem elegendő. A kontaktszemélyek járványügyi megfigyelése az új szabályok szerint tíz napig tart - írja a Magyar Nemzet.

Kiderült, hogy mikor kötelező a koronavírusteszt elvégzése

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.