Minden cikkben
Minden szerző
bolt
Minden dosszié
1-10 találat megjelenítése a 10-ből a következő témában:
Minden cikk
Gazdaság

Emelkedhet a maszkot nem viselő vásárlók büntetése is

Akárcsak a hatósági házi karantén, a kötelező bolti maszkviselés szabálysértése esetén is emelkedhet a vásárlókra kiróható ötezer forintos bírságösszeg – tudta meg a Magyar Nemzet. Már a kormány előtt van az áruházláncok szövetségének erről szóló javaslata, amely a lappal közölte: az év végi ünnepi bevásárlószezonra gondoskodnak a megfelelően megerősített állományról, hogy a tömegben hatékonyabb legyen a szigorú ellenőrzés.

Emelkedhet a maszkot nem viselő vásárlók büntetése is
Gazdaság

Szigorúbb szabályokat szeretnének a boltosok

A járványügyi védekezés szabályainak további szigorítását szorgalmazzák az üzletekben, áruházakban, plázákban dolgozók, mivel az országos fertőzöttség terjedésével meredeken megugrottak a napi tömeges fogyasztásban helytálló munkavállalókat fenyegető kockázati tényezők – közölte a Magyar Nemzettel Bubenkó Csaba.

Szigorúbb szabályokat szeretnének a boltosok
Gazdaság

A maszk nélküli vásárlókat nem fogják beengedni a boltokba

Első alkalommal a boltost és a vevőt megbüntetik, másodjára figyelmeztetik a kereskedőt, harmadjára viszont be is zárathatják az üzletét, ha a vásárlás során bárki, aki bent tartózkodik, elmulasztja a maszkviselési kötelezettséget. A mindennapos ellenőrzések szigorításáról döntött a kormány, amelyet a miniszterelnök jelentett be a szombat esti tévéinterjújában - írja a Magyar Nemzet.

A maszk nélküli vásárlókat nem fogják beengedni a boltokba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.