Balhé

Nincs menekvés - videó, ahogy hazánk egyik legkeresettebb bűnözőjét fogják el

Nincs menekvés - videó, ahogy hazánk egyik legkeresettebb bűnözőjét fogják el

2023. október 10., kedd
Nincs menekvés - videó, ahogy hazánk egyik legkeresettebb bűnözőjét fogják el

Egy ágyneműtartóban próbált elbújni Magyarország egyik legkörözöttebb bűnözője.

A rendőrségi közlemény alapján aGyőr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő és Bűnügyi Osztály munkatársai – a Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Győri Rendőrőrs kollégáival közösen – 2023. október 4-én az éjjeli órákban, Balfon fogták el a 29 éves férfit, aki helyet kapott a legkeresettebb magyarországi körözöttek Top 50-es listáján.

O. Balázzsal szemben több körözés volt érvényben, legutóbb a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot, különböző vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt.

A nyomozók az összehangolt akció során megállapították, hogy a fiatalember egy Balfon lévő ingatlanban bujkál. Amikor a rendőrök a házhoz érkeztek, a körözött egy ágyneműtartóban bújt el, így akarta elkerülni elfogását és felelősségre vonását.

A 29 éves férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságra, ahol lopás bűntettek elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A büntetőeljárás az elkövető letartóztatása mellett folyik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.