Balhé

Lezárult a nyomozás a jobbikos „gyilkos pedofil” ügyében

Lezárult a nyomozás a jobbikos „gyilkos pedofil” ügyében

2023. augusztus 7., hétfő
Lezárult a nyomozás a jobbikos „gyilkos pedofil” ügyében

Két évvel ezelőtt vették őrizetbe Horváth Lászlót, a gyulai jobbikos képviselőjelöltet pedofilbűncselekmények vádjával, aki azóta is letartóztatásban van. Őrizetbe vétele után újra nyitották az 1998-ban meggyilkolt, 7 éves Szathmáry Nikolett ügyét is. Bár a baloldali média mélyen hallgatott az ügyben, arról már felháborodva beszámoltak, amikor Kocsis Máté kijelentette: a Jobbik egy gyilkos pedofilt indított az önkormányzati választásokon.

A karateedzőként dolgozó Horváth László ellen egy szülő tett feljelentést, amelyet követően a rendőrök a politikus számítógépén gyermekpornográf felvételeket találtak. Ezzel egy időben pedig kilépett a Jobbikból.

A politikust később kiskorú veszélyeztetésével és szexuális erőszakkal is meggyanúsították a nyomozók, miután a hatóság feltételezése szerint fajtalankodott egy kiskorú fiúval.

A Magyar Nemzet információi szerint pedofilbűncselekményekkel gyanúsított képviselőjelölt ügyében indult nyomozást a rendőrség befejezte és vádemelési javaslattal továbbította az ügyet az illetékes ügyészség felé.

A Bennfentes információ szerint az ügy kirobbanásakor megpróbált öngyilkos lenni, mint írták

Horváth László 2021. 07. 16-án egy machetével szúrkálta nyakon magát, majd a csuklóját sebezte meg. Itt olyan mély sebeket vágott magán, hogy később, a kórházba kerülését követően meg is kellett műteni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.