Balhé

Külföldi férfi késelt Mórahalmon

Külföldi férfi késelt Mórahalmon

2023. június 21., szerda
Külföldi férfi késelt Mórahalmon

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a külföldi férfinak, aki a múlt hétvégén késsel akarta rendezni vitáját az utcán, Mórahalmon.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2023. június 17-én, az esti órákban, előzetes szóváltást követően egy késsel két alkalommal megszúrta alkalmi ismerősét, aki ennek következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés-elrejtőzés, a büntetőeljárás meghiúsításának valamint a bűnismétlésnek a veszélye okán indítványozta a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését.

A Szegedi Járásbíróság a férfi letartóztatását az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte. Végzését az ügyészség tudomásul vette, míg az ellen a védelem fellebbezést jelentett be, így az nem vált véglegessé.

Fotó: Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.