Balhé

12 éves lányt zaklatott egy férfi a szegedi villamoson

12 éves lányt zaklatott egy férfi a szegedi villamoson

2023. március 26., vasárnap
12 éves lányt zaklatott egy férfi a szegedi villamoson

A fiatal lányt ráadásul már korábban is figyelte a zaklató.

Napokon keresztül követett egy 12 éves lányt egy 40 éves férfi - számolt be róla a Bors. A lap szerint többször is találkoztak, ugyanakkor a lány szerencséje az volt, hogy a szülők vagy a járművezető mindig közbeléptek, mielőtt a férfi hozzáért volna a kislányhoz, akit állítólag el akart vinni.

A kislány anyukája a Borsnak azt nyilatkozta, hogy a férfi hétfőn még csak követte a lányát, aki akkor az osztálytársával tartott hazafelé az iskolából. A lány ezt észlelve telefonon kért segítséget édesanyjától, aki a környéken élő szülőktől kért segítséget - ekkor sikerült megmenteni őt a zaklatástól.

Két nappal később újra megjelent a férfi, azonban ekkor nem volt a kislánynál a telefon. Mikor férfi pásztázni kezdte őt, az utasok a védelmére keltek.

Ekkor megindult a lány felé és azt hangoztatta, hogy el akarja vinni őt, mert nincs pénze. Az utasok és a sofőr szerencsére közbeavatkoztak, lezavarták a férfit a járatról, aki állítólag még dulakodott is.

A bors úgy tudja, a fenti eset március 23-án, a 16 óra utáni, Szeged vasútállomás felé haladó 2-es villamoson történt, a rendőrség pedig szemtanúkat keres.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.