Balhé

Erőszakkal kérte vissza a pénzt az adóstól

Erőszakkal kérte vissza a pénzt az adóstól

2023. január 27., péntek
Erőszakkal kérte vissza a pénzt az adóstól

Erőszakkal, ittasan kérte vissza pénzét egy férfi tavaly nyáron. Az Ügyészség vádat emelt ellene.

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavaly nyáron erőszakkal követelte vissza pénzét az adósától, így most fogház várhat rá.

A vádirat szerint 2022 júliusában kora reggel a férfi ittas állapotban jelent meg ismerőse házánál. Itt először ordibálni kezdett, hogy ő addig haza nem megy, míg a 20.000 Ft-ját vissza nem kapja, majd hogy szavainak nyomatékot adjon, a kezében lévő üveget a kerítés betonoszlopához vágta. A férfi azután hagyott fel a kihívó magatartásával, hogy az adós testvére rendezte a tartozást.

A büntetett előéletű, cselekményét a vele szemben nem sokkal korábban kiszabott, felfüggesztett szabadságvesztés alatt elkövető vádlottat a járási ügyészség garázdaság vétségével vádolja. Vádiratában arra az esetre, ha beismeri bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, az ügyészség 1 év fogház kiszabását indítványozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.