Balhé

Kutyák támadtak járókelőkre a Kárász utcán

Kutyák támadtak járókelőkre a Kárász utcán

2022. november 16., szerda
Kutyák támadtak járókelőkre a Kárász utcán

A hétvégén több, összesen 6 embert támadtak meg kutyák a Kárász utcán. A rendőrség az ebek gazdáját elfogta, az állatok az ebrendészeti telepre kerültek.

Vasárnap este jelent meg egy bejegyzés a Facebookon, melyben egy szegedi lakos arról számol be, hogy szombaton két, lánccal összekötött kutya támadt rá és lányára. A család a mentőt és a rendőrséget is hívta, a sürgősségi osztályon látták el őket. Az eljárás során derült ki, hogy 6 ember sérülését okozták a kutyák, akik nem voltak beoltva.

A poszt szerzője szerint az ebek gazdája olyan részeg volt, hogy észre sem vette, mit csinálnak.

A szerzőnek - elmondása szerint - a kezét harapták át, a lányának a bordájánál látszódnak fognyomok. Ezen kívül még egy kislányról tud, akinek szintén a keze sérült.

Mindezt az RTL Híradójának is elmondták, sérüléseiket meg is mutatták:

A rendőrség rövid közleménye szerint szombat éjjel kaptak bejelentést a kutyákról, ami után az állatokat tartó férfi a helyszínről megpróbált távozni, azonbanaz egyenruhások rövid időn belül a sértettek segítségére siettek, ahol elfogták és előállították a kutyatulajdonost. A férfinak gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt kell felelnie, a két kutyát a rendőrök átadták az ebrendészeti telepnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.