Balhé

Két autótolvajt is nyakon csíptek a szegedi rendőrök vasárnap

Két autótolvajt is nyakon csíptek a szegedi rendőrök vasárnap

2022. február 22., kedd
Két autótolvajt is nyakon csíptek a szegedi rendőrök vasárnap

A szegedi rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek két autótolvajt, akik egymástól függetlenül egy nyugodt vasárnapot választottak a lopásokra.

A rendőrség ügyeletére február 20-án délután érkezett bejelentés, hogy ismeretlenek bementek egy zárt autószalonba, ahonnan elvittek egy 25 millió forint értékű Audi R4 típusú nagy teljesítményű luxusautót, majd azzal a menekülés közben balesetet okoztak.

Az egyenruhások a helyszín közelében elfogták az autó vezetőjét a 23 éves férfit, akit a rendőrkapitányságra előállítottak.

Dupla fogás

Ugyan azon a napon, a késő esti órákban fogtak el a rendőrök egy másik gépkocsitolvajt, aki az utcán leállított Toyota Yarist típusú személyautót kísérelt meg elvinni, de a kiérkező egyenruhások őt is tetten érték.

A két férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd letartóztatásukra előterjesztést tettek. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.