Balhé

Megpróbáltak megerőszakolni egy nőt Szegeden

Megpróbáltak megerőszakolni egy nőt Szegeden

2021. november 29., hétfő
Megpróbáltak megerőszakolni egy nőt Szegeden

Egy török származású férfi szerda hajnalban megkísérelt megerőszakolni egy nőt Szegeden. A Szegedi Járási Ügyészség a letartóztatását indítványozta.

A férfi budapesti tartózkodási hellyel rendelkezik, aki egy szegedi ismerőséhez jött szórakozni. A gyanúsított szerda éjjel ismerkedett meg a sértettel az egyik szórakozóhelyen, ahonnan 3 óra körül együtt távoztak. A férfi az ismerőse lakásának lépcsőházában erőszakosan lépett fel a nővel szemben, majd közölte, hogy szexelni akar vele.

Ennek érdekében megragadta a nő karját, felrángatta a lakásba, falnak lökte és fogdosni kezdte.

A nő ellenállt, védekezett, de a férfi tovább erőszakoskodott. Az incidensnek a lakásba hazaérkező ismerős vetett véget, akinek a közbenlépésére a nő eltávozhatott a helyszínről. A sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.