Balhé

Visszatérő "Recskarém" sokkol Szegeden: éjjel maszturbál a kirakatokra!

Visszatérő "Recskarém" sokkol Szegeden: éjjel maszturbál a kirakatokra!

2021. szeptember 29., szerda
Visszatérő "Recskarém" sokkol Szegeden: éjjel maszturbál a kirakatokra!

Hetek óta jár vissza egy férfi a Belvárosi Nagyáruház passzázs sorára, ahol kinézte magának a kirakatokat.

Ezúttal viszont nem összefossa azokat, mint a híres fosórém, hanem maszturbál.

Van egy kedvenc üzlete is, ez itt:

Akinek nem lenne elsőre egyértelmű, hogy mi ebben a "szexi", annak készítettünk egy közelebbi fotót is:

Minden jel szerint ebbe a rajz-figurába szerethetett bele a férfi, aki az éj leple alatt, időnként hajnalban, lép kapcsolatba a kirakattal, miután leparkolta a kerékpárját. Hogy pontosan hogyan, azt erős idegzetű olvasóink megnézhetik ebben a videónkban, amit az egyik üzlet kamerája rögzített két időpontban:

Feltűnhet, hogy a női figura szemét - pontosabban a szeme előtt lévő kirakatot - erőteljesen összekarcolta a felajzott férfi. Ebből egy pszichiáter vélhetően számos következtetést le tudna vonni. Mi csak arra tippelünk:

Rómeó félénk, és nem szereti, ha akció közben nézik.

Sőt: akciók közben, ugyanis a fenti kamerafelvételek alapján úgy tűnik, volt, amikor két menetet is letolt kis cigi szünettel.

Csók és simi

A "csók"...

Hogy egyszerű szexuális gerjedelemnél többről lehet szó a férfiben, arra a testbeszédéből következtetünk. Az egyik jelenetben ugyanis jól látszik, amint megcsókolja a "nőt", majd megsimogatja "ott"; bár a mozdulat inkább tűnik "alányúlásnak". Készítettünk erről két pillanatfelvételt is, hogy ne legyen muszáj végignézni a videót annak, aki nem akarja.

... és a "simi", vagy inkább "alányúlás"

Tehetetlenek és idegesek a boltosok

Lapunk számos boltossal beszélt, kapcsolatban állunk többükkel is. A fenti videót annak az üzletnek a tulajdonosa készítette, amelyiket rendszeresen magáévá teszi a férfi. Szilágyi Botond azt mondta,

több ilyen eset is történt, de nem volt gyomra kettőnél többel alaposabban is foglalkozni; azonban feljelentést tett a rendőrségen.

Korábban a kéregetőket terrorizáló koldusmaffiával, illetve azóta a hajléktalanokkal folytatott "közelharc" folyamatos a passzázs soron, több esetről mi is írtunk már. Hogy ez a masztrubáló férfi is hajléktalan-e, abban az érintett üzlet tulajdonosa nem biztos. Ugyanis Adidas felsőben, kerékpárral, itallal és cigarettával érkezett minden alkalommal, ami nem jellemző a fedél nélküliekre.

Közterület, mégis a senki földje a passzázs sor

-Szomorú a helyzet, nem igen tudunk mit tenni.

Indokolatlanul el van hanyagolva ez a passzázs sor, pedig ez a belváros legforgalmasabb pontja: iskolákkal, egyetemmel, rendelővel, éttermekkel, a Dómmal

- magyarázza Szilágyi Botond.

Arra a kérdésünkre, hogy miért nem lehet éjszakára lezárni a passzázst, Szilágyi azt mondta, azért nem, mert sajnos amolyan senki földje a hely. Bár közterületnek számít, és az üzletházban többségben vannak az IKV-s ingatlanok, nem igazán együttműködő a városi cég.

- Értesítettük a rendőrséget, ők pedig a közterület felügyeletet. Bízunk abban, hogy megoldódik a probléma, de ezen kívül mást nem tehetünk, hiszen ez közterület, azt nem zárhatjuk le magunktól. Nonszensznek érezzük egyébként, hogy például éjjeli biztonsági szolgálatot fogadjunk a saját pénzünkön egy közterületre, de ha nincs más, akkor kénytelenek leszünk ezt is megtenni - mesélte.

Megkeressük a rendőrséget és a közterület felügyeletet is a témában, de az IKV-nak is küldünk kérdéseket, hogy miért nem segítenek megvédeni az üzleteket, illetve végül is a vásárlókat. Hiszen nagyon nem mindegy, milyen körülmények között tudnak vásárolni a passzázs soron: egy televert és szétkarcolt kirakat pedig nem éppen vonzó. Amint érkezik érdemi reakció, azonnal beszámolunk róla!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.