Balhé

Vécének nézte a komplett Mars teret egy nő és a gyereke

Vécének nézte a komplett Mars teret egy nő és a gyereke

2019. augusztus 7., szerda
Vécének nézte a komplett Mars teret egy nő és a gyereke

És szépen komótosan, a sétálgató emberek között tolatta le a nacit a gyerekkel, és végeztette el a nagy dolgát dél körül.

Felháborodott olvasónk értesítette lapunkat arról, hogy fényes nappal, dél körül egy nő az utcán "sza.atta a gyerekét" mindenki szeme láttára a Mars téren, pár lépésre egy buszmegállótól.

Az esemény a hamburgeres mögötti fűben történt, a 10 év körüli gyereket és anyját sem igen zavarták a sétálató szegediek, akik kénytelenek voltak végignézni az akciót.

Olvasónk szerint ez nem az első alkalom, hogy ilyet tapasztal, de legtöbbször a hajléktalanok és kéregetők végzik kis és nagy dolgukat a téren, gyerekes családokat eddig nem látott ennyire nyíltan kakilni. Szegeden ez az egész nem is annyira ritka, írtunk már arról a férfiról, aki a Facebookon fakadt ki és

írta le igen részletesen

, hogyan “szarják és hugyozzák össze a város elegáns, mediterrán hangulatú sétálóutcáját és az avval szomszédos Klauzál teret” a csövesek és a hajléktalanok; de

bemutattuk azt is

, amikor a Kárász utcát fo.ta telibe egy hajláktalan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.