Balhé

Hajdú Péter megszólalt nagyi-pornó ügyben - frissítve!

Hajdú Péter megszólalt nagyi-pornó ügyben - frissítve!

2018. május 2., szerda
Hajdú Péter megszólalt nagyi-pornó ügyben - frissítve!

Szerda reggel a Borsban robbant a bomba, hogy Hajdú egy belső levelezésben nagymamapornóból kivágott képet küldött a munkatársainak, és volt, aki ezen nagyon felháborodott. A lap szerint ezért rúgták ki a HIT gyüli tévéjéből.

 

Pornóbotrány után volt kénytelen távozni Hajdú Péter az ATV-ből - írta a reggeli Bors.

A műsorvezető ezt követőena Rádió 1-en, Sebestyén Balázséknak mondta el a történteket az ő szemszögéből. Hajdú Péter úgy kezdte, hogy nem kirúgták, hanem maga távozott az ATV-től, mégpedig személyes okból, de, hogy mi volt az, azt nem részletezte. Azt is elmondta, hogy az ominózus chat-beszélgetés 2017 októberében zajlott, egy vicces beszélgetésről volt szó, előzménye is volt, és nem is az általa küldött, poénnak szánt fotóval fejeződött be.

„A pofám leszakad, hogy egy belső chatet nyilvánosságra hoznak” – fakadt ki a rádióműsorban Hajdú, hozzátéve: ő ugyan nem szokott visszafelé köpködni, de kénytelen lesz megvédeni magát, mert úgy érzi, le akarják járatni. Azt mondta, tudja is, hogy kicsoda.

Hajdú kijelentette: saját védelme érdekében maga is nyilvánosságra hoz „valamit” vagy egy lapban vagy egy netes portálon, avagy a saját Facebook-oldalán még a mai nap folyamán, ám azt még át kell gondolnia, hogy mit, mert olyan embereket nem akar bántani, akiket kedvel. A műsorvezető nemrég a saját Facebook oldalán kért elnézést azoktól, akiket posztjával megbántott: "Végtelenül undorító és gusztustalan dolog nyilvánosságra hozni egy szerkesztőségen belüli belső csetelést. Ez ma megtörtént, és borzasztóan szégyenlem magam. De talán annyi mentségem van, hogy kollégák vagy barátok közötti üzenetváltások szinte soha nem kerülnek nyilvánosságra. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ez egy több, mint fél éves whatsappolás és ebben a körlevelezésben az atv vezetői közül senki nem vett részt, így erről ők is most értesültek. Ergo hülyeség, hogy emiatt távoztam volna, hiszen akkor nem csak én nem folytatnám a jövőben a csatornánál. Szóval elnézést kérek, ha valakit megbántottam, és mielőtt tovább pörögne ez a belső cset sztori, még egyszer jelzem, hogy erről sem a tulajdonosi kör, sem a csatorna vezetőség nem tudott!" - Írja Hajdú Péter. (Bors-Blikk-Rádió1)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.