Baleset

Kutyaharapás általi fulladásban hunyt el az egyéves tömörkényi kisfiú

Kutyaharapás általi fulladásban hunyt el az egyéves tömörkényi kisfiú

2023. augusztus 9., szerda
Kutyaharapás általi fulladásban hunyt el az egyéves tömörkényi kisfiú

Mint arról beszámoltunk, július 18-án egyéves kisfiú holttestéhez hívták ki a rendőrséget Tömörkényen. Akkor a sajtóhírek arról szóltak, hogy a kutya lánca tekeredhetett az áldozat, Danika nyakára vagy mellkasára, azonban ez már másnap cáfolódott. A rendőrségi nyomozás továbbra is tart, de újabb részletekről számolt be a nagymama.

Az édesapa korábbi beszámolóját megerősítette a kisfiú szemközt lakó nagymamája, mely szerint az anya nem foglalkozott sokat gyermekükkel. Állítása szerint a tragédia előtt nem nagyon törődött a Danikával, többnyire az ágyban fekve nyomkodta a telefonját. Az apa feltételezése szerint a nő az ágyban aludhatott, miközben a kisfiú haldoklott az udvaron.

Fulladásos halál, kutyaharapás által"

- áll a boncolási jegyzőkönyvben, azonban ennél többet a családnak sem árultak el a folyamatban lévő nyomozás miatt.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz, azonban a nő a kihallgatásán sem jelent meg - derült ki a nagymama nyilatkozatából, amit a Híradónak adott.

A nagymama kitért arra is, hogy

Amit a temetésen is csinált, nekem nagyon furcsa. Ott álltunk, és ő csak a vége fele kezdett el sírni. De az is olyan volt, mintha erőltetett lett volna. Nekem az se volt őszinte sírás"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.