Baleset

Rövid időn belül három baleset is történt az M5-ösön

Rövid időn belül három baleset is történt az M5-ösön

2023. június 25., vasárnap
Rövid időn belül három baleset is történt az M5-ösön

Egy autó megcsúszott a vizes úton, egy másik pedig letért az útról, miután elaludt a sofőr. Egy harmadik autó pedig kigyulladt.

A Délmagyar információ szerint Kecskemét felé haladt egy BMW, vélhetően nagy sebességgel, amikor a vizes úton megcsúszott, a sofőr pedig elveszítette a jármű felett az uralmat. Előbb a külső-, majd a belső szalagkorlátnak csapódott, végül a belső sávban állt meg. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, de a lap úgy tudja, a sofőr nem sérült meg. A baleset miatt félpályás útlezárás volt érvényben, a szakadó esőben többen is olyan sebességgel haladtak, mintha száraz úton közlekednének.

Egy másik, olasz rendszámú autó is kisodródott Budapest felé, miután annak sofőrje elaludt, a sztrádáról letérve egy útszéli árokba hajtott. Az autóban egy idős házaspár volt, ők nem sérültek meg.

A harmadik esetben egy kisbusz motortere gyulladt ki váratlanul Szeged felé. A járműben utazó, vagy utazók még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták a helyszínt, a kisbuszt a leállósávban hagyták, ami teljesen kiégett. A kecskeméti tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Egyelőre nem tudni, miért hagyta ott az autót a sofőr, ahogy azt sem, hogy voltak-e utasai.

Fotók: Donka Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.