Baleset

Kisiklott egy villamos a Tisza Lajos körúton, nincs sérült

Kisiklott egy villamos a Tisza Lajos körúton, nincs sérült

2023. június 28., szerda
Kisiklott egy villamos a Tisza Lajos körúton, nincs sérült

Kisiklott az egyik 3F-es jelzésű villamos a Tisza Lajos körúton. Az esetről videó is készült.

Éppen a mai napon adták át 10 nap vágányzár után a 3-as, 3F-es és a 4-es villamos útvonalát. Keressük az ügyben a Szegedi Közlekedési Kft.-t, hogy köze lehet-e ennek a történtekhez.

A közlekedés a jelek szerint teljesen lebénult az érintett villamos szakaszon. Kecskéstől a baleset kezdete óta egyetlen villamos sem indult el.

A Szegedi Közlekedési Társaság tájékoztatás szerint baleset történt, ami miatt a Bartók tér - Vár u között között pótlóbuszok közlekednek. Mars tér- Kálvária sgt - Tisza L krt - Nagy Jenő utca irányába terelik a forgalmat. 5,6,9,19 Bartók téren fordulnak vissza. Önjáró trolik terelő útvonalon közlekednek3F,4 vonal Anna kút- Kecskés, Anna kút- Vadaspark között pótló autóbusz közlekednek.. Előreláthatólag 5-20 perces vonali késések várhatóak.

A Tisza Lajos körút mentén és az érintett kereszteződésekben is alaposan feltorlódott a forgalom.

Nincs sérült, kisebb anyagi kár keletkezett

Lapunk megkeresésére a Szegedi Közlekedési Társaság azt válaszolta, az érintett vonalon a forgalmi rend mostanra helyreállt, a kisiklott villamost visszaemelték. Hozzátette, még vizsgálják a baleset körülményeit és azt, hogy kié a felelősség, ugyanakkor kisebb anyagi károk keletkeztek csak, személyi sérülés pedig nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.