Baleset

A lezuhant gép temethette maga alá a harmadik magyar katonát Horvátországban

A lezuhant gép temethette maga alá a harmadik magyar katonát Horvátországban

2023. június 22., csütörtök
A lezuhant gép temethette maga alá a harmadik magyar katonát Horvátországban

Megtalálhatták a harmadik magyar katona holttestét Horvátországban, aki a helikopterbaleset áldozata lett.Meg nem erősített információk szerint a gép temethette maga alá.

Megtalálhatták a tragikus balesetet szenvedett magyar katonai helikopter harmadik utasát, értesült a közmédia a helyszíni információk alapján. A másik két utast már megtalálták korábban.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, tegnap Horvátországban lezuhant a Magyar Honvédség egyik helikoptere hadgyakorlat közben. Meg nem erősített hírek szerint a mély kanyonnal átvágott Krka nemzeti park hegyei közt kifeszített csúszókábelekbe akadt bele. A horvát védelmi minisztérium szerda esti sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint a gyakorlat résztvevői olyan térképet kaptak, amelyen szerepeltek a terepakadályok, köztük a csúszókábelek felett futó elektromos vezeték. A horvát lap úgy tudja, a magyar helikopter két kábelt szakított el: a felsőkbe gabalyodott bele – de mindez nem megerősített, a vizsgálat továbbra is folyik. A Jutarnji szerint a kutatók rátaláltak a kábelek maradványaira.

A helyszínelők feltételezése szerint a harmadik holttest benn égett a helikopter roncsaiban.

(via Világgazdaság)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.