Baleset

Árokba borult egy traktor Apátfalvánál, a sofőr életét vesztette

Árokba borult egy traktor Apátfalvánál, a sofőr életét vesztette

2023. április 14., péntek
Árokba borult egy traktor Apátfalvánál, a sofőr életét vesztette

Árokba borult egy traktor, ezért lezárták a 43-as főutat Apátfalva közelében pénteken délután - közölte a rendőrség honlapján.

A baleset pénteken valamivel 15 óra előtt történt a főút 40-es kilométerszelvényénél Apátfalva közelében. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát lezárták.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a makói hivatásos tűzoltók egy embert emeltek ki a beton vízelvezető árokba borult járműből. A helyszínre mentőhelikopter érkezett.

Az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete lapunk kérésére arról tájékoztatott, hogy a balesethez a szegedi mentésirányítás azonnal egy esetkocsit riasztott és Szentesről egy mentőhelikopter is érkezett. A mentők a traktor vezetőjét súlyos sérülésekkel észlelték, hosszasan küzdöttek az életéért, traumás újraélesztést folytattak, azonban az újraélesztési kísérlet sajnos nem vezetett eredményre, a sérült a helyszínen életét vesztette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.