Baleset

Gázolás miatt késnek a vonatok Szeged és Budapest között

Gázolás miatt késnek a vonatok Szeged és Budapest között

2022. október 6., csütörtök
Gázolás miatt késnek a vonatok Szeged és Budapest között

Gázolásos baleset történt Vecsés állomásnál, emiatt Szeged és Budapest, valamint a Záhony és Budapest közötti vasúti szakaszon 20-40 perces késéssel közlekednek a vonatok - írja a Mávinform.

A Nyugati pályaudvarról Nyíregyházára 10:28-kor elindult sebesvonat elgázolt egy embert Vecsés állomásnál. A helyszínelés végéig – várhatóan kora délutánig – két vágányon szünetel a közlekedés, így csak másik két vágányon közlekedhetnek a vonatok.

Emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 20-40 perccel növekedhet a menetidő.

A torlódások és késéses csökkentése érdekében Nyugati pályaudvarról Ceglédre 12:03-kor indulóvonat Monorig S50-es vonatként közlekedik, a Nyugati pályaudvar 12:08-kor indul. Monortól Z50-es vonatként folytatja az útját.

A Monorról a Nyugati pályaudvarra 13:07-kor induló S50-es vonat, továbbá a Nyugati pályaudvarról Monorra 11:38-kor induló S50-es vonat nem közlekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.