Baleset

Elhajtott a baleset helyszínéről, most keresi a rendőrség

Elhajtott a baleset helyszínéről, most keresi a rendőrség

2021. július 31., szombat
Elhajtott a baleset helyszínéről, most keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat nyomozást közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A baleset hétfőn, azaz július 26-án történt az Etelka soron, 9 óra 35 perc tájékán.

Egy fekete színű ismeretlen rendszámú kocsi haladt Szegeden az Etelka soron, a Felső Tisza-part irányába. A kereszteződésbe érve nem adott elsőbbséget a jobb oldalról, a védett úton, szabályosan, balra nagy ívben kanyarodó trolibusznak. A troli sofőrjének fékeznie kellett, hogy az ütközést elkerülje. Emiatt a jármű egyik utasa elvesztette egyensúlyát, elesett és megsérült.

Az ismeretlen személy a gépkocsijával Tápé irányába lépett meg.

A rendőrség kéri a baleset részesét, illetve azokat a szemtanúkat, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek róla, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan, hogy jelentkezzenek a következők valamelyikén:

  • Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.)
  • Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

via police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.