ARC

Nekem Szeged: Veprik Róbert

Nekem Szeged: Veprik Róbert

2022. december 30., péntek
Nekem Szeged: Veprik Róbert

– Szeged a szülővárosom, nagyon szeretem! Sokszor lett volna lehetőségem elmenni máshová dolgozni, akár külföldre is, de mindig itt maradtam. Ide köt a családom és a baráti köröm. Úgy gondolom, hogy Szeged egy élhető, szép város. Jó itt lakni, aki egyszer ide költözik, az utána itt is marad. Lokálpatrióta vagyok, 47 év alatt megismertem, milyen szépségei és lehetőségei vannak a városnak. Meglátásom szerint az oktatás terén kimagasló lehetőségek rejlenek Szegedben – mondta lapunknak Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark igazgatója.

NÉVJEGY

Veprik Róbert hamisítatlan lokálpatrióta, ugyanis Szegeden született, itt végezte tanulmányait és már több, mint két évtizede a Szegedi Vadasparkban dolgozik. Tizenhárom éves kora óta tudja, hogy a természettel, a természetvédelemmel és a madarakkal szeretne foglalkozni és azóta is ezen az úton halad.

Fotó: Délmagyar/Karnok Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.