ARC

Szabó Bálint behajtott a kötcsei piknikre, beszólt Orbánnak, fekve távozott!

Szabó Bálint behajtott a kötcsei piknikre, beszólt Orbánnak, fekve távozott!

2022. szeptember 10., szombat
Szabó Bálint behajtott a kötcsei piknikre, beszólt Orbánnak, fekve távozott!

Fura napok állnak Szabó Bálint mögött, de ez láthatóan nem stresszelte agyon, és nem szegte kedvét sem. Ezúttal sem unatkozott, gondolt egyet és elautózott Kötcsére, hogy tüntessen. Hogy mi ellen, az egyelőre nem világos teljesen. A faluban Orbán Viktorral találkozik a jobboldali elit a szokásos piknik keretében.

A BLIKK tájékoztatása szerint Szabó Bálint egyszer csak behajtott az útra, ahonnan nem volt hajlandó elmozdulni, majd vitatkozni kezdett a biztonságiakkal.

Hosszas cívódást követően végül kiszállt a kocsijából, és testőrök gyűrűjében elindult a piknik felé. Ezt követően igazoltatták, ám ő még ekkor is lemondásra szólította fel Orbán Viktort. Kijelentését követően

feltett kezekkel kezdett tárgyalni a biztonsági emberekkel: nem sok sikerrel.

Egy képkocka a Blikk videójából.

A helyzet ezt követően csak fokozódott, Szabó Bálintot a falhoz állították, majd körülbelül 15 percig ott tartották amíg megérkezett egy rendőrséginek tűnő furgon - írja a Blikk helyszínen lévő riportere.

A hatóság emberei megbilincselték és berakták az autóba.

Videó is van az esetről, illetve arról, ahogy a levegőben cipelik Szabót. Ezt IDE KATTINTVA lehet megnézni, ajánljuk.

Az Index szerint bár a legtöbben jó hangulatban, felszabadultan érkeztek meg a rendezvényre,

Pintér Sándor bejutása akadályba ütközött, miután a gazdatüntetésről ismert Szabó Bálint beállt elé egy autóval.

A belügyminiszter végül kiszállt a saját autójából, és besétált. A szegedi önkormányzati képviselőt a rendőrök intézkedés alá vonták, miközben a politikus lemondásra szólította fel Orbán Viktort.

Az Index is levideózta az eseményt:

https://youtu.be/EldOT9hsHFY

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.