ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Vadász Zsolt

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Vadász Zsolt

2013. június 26., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Vadász Zsolt
vadasz_zsolt_2_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Vadász Zsolt

szegedi lakos és itt is született. Imádja a várost, az egyik legjobb helynek tartja a világon. Most fejezte be második szakmáját, kárpitosnak tanult, előtte pedig karosszérialakatosnak. A Csonka János és a Móra Ferenc középiskolában végezte el tanulmányait. Szereti ezeket a szakmákat, velük szeretne foglalkozni a jövőben, bár a kárpitos része jobban tetszik neki. Tervbe vette, hogy majd indít egy magánvállalkozást, de ehhez sok minden kell, így ez még a jövő zenéje, és még tapasztalatot is szeretne szerezni.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 22 éves srác hobbija a görkorcsolya és a biciklizés. Imád sun cityben lófrálni, ritkán van otthon – főleg nyáron –, így szabadidejét a város különböző részein tölti az ismerőseivel, biciklizik, korizik vagy bulizik. Nyáron ezek mellett mindenképp szeretne dolgozni. Filmezni ritkán szokott, ő inkább „vándorgyerek”. Olvasni többet olvas, mint filmet néz, mert azt út közben is lehet, viszont manapság arra is kevesebb ideje jutott. Szórakozni a barátaival jár el, bárhol fellelhetők a városban, ahol van parti. Tavaly két napon is kinn volt a Szegedi ifjúsági Napokon, idén is tervezi, hogy elmegy, de ez még majd elválik. Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet): • Onyx • Calvin Harris • Vad Fruttik • Rudimental • Sub Focus

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.