ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Balázs

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Balázs

2013. június 28., péntek
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Balázs
toth_balazs_3_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Tóth Balázs

Budapesten jár a testnevelés egyetemre, habár eddig egy évet kinn töltött Japánban, tanulás miatt. Kendóra jár, ezért is volt kinn külföldön, mert a kendó japán vívás, így ezt fejlesztette tovább. Nagyon élvezte a kinn létet, sokat tanult, de persze szórakozásra is jutott ideje. Ezzel is szeretne foglalkozni a jövőben, testneveléstanár és edző akar lenni és ezért mindent meg is tesz. Szegedet imádja, de kevesebbet van itt, mert ugye Pesten tölti legtöbb idejét.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 21 éves srác a magyar kendó válogatott tagja, illetve a Szegedi Kendó Egyesületnél is tevékenykedik. Szabadidejében a barátaival és a barátnőjével van, edz, járja a várost vagy olvas. Filmezni ritkán szokott, viszont a

Bud Spencer

és

Terence Hill

filmeket nagyon kedveli, ha van ideje és adják a tévében, megnézi. Olvasni kevesebbet szokott, de a Poirot könyveket szereti, mert a barátnője megkedveltette vele. Szórakozni legtöbbet a Club 1001-be jár Bordányba, vagy Szegeden a Jate Klubba fordul meg. Pesten nem szokott elmenni partizni, ott inkább csak az edzések és a suli teszi ki az idejét.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Bruno Mars • Snoop Lion • Magna Cum Laude • Majka • Alvin és a Mókusok

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.