ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sebestyén Erika

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sebestyén Erika

2013. június 11., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Sebestyén Erika
sebestyen_erika_2

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatába! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In Party Radio-ban és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar, környezetmérnöki szak hallgatója, mai Jó Arcunk,

Sebestyén Erika

. Szereti, amit tanul, mert sok mindent magába foglal és összetett. A későbbiekben tervbe vette a jelentkezést mesterképzésre is, vagy vegyész-, vagy élelmiszermérnöki szakra. Kiskunhalason él, viszont a suli miatt itt lakik Szegeden albérletben. Kedveli Halast, de elmondása szerint a napfény városa sokkal jobb, egy igazi egyetemi város.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 22 éves lánynak hobbija a sport, szeret mozogni és fontosnak is tartja azt. Régebben kézilabdázott, az egyetemen pedig elkezdett rugby-zni, a Fit World Gorillák Rugby Club női csapatát erősítette. A tanulás miatt jelenleg, sajnos ez is a háttérbe szorult. Szabadidejében a barátaival van, járja a várost, internetezik, olvas illetve most a tanulás és a munka teszi ki a legnagyobb idejét. Filmezni szeret, leginkább a vígjátékokat és a thrillereket kedveli. A Horrorra akadva 5. részére szeretné majd megnézni a közeljövőben. Imád olvasni, a kedvenc könyve Geralyn Lucas – Kirúzsozva a műtőasztalon című könyve, ami igaz történet alapján íródott. Utoljára pedig A szürke ötven árnyalatát olvasta L. E. James-től. A legtöbb emberrel ellentétben, neki nem jött be ez a mű. Szórakozni legtöbbször a Jate Klubba jár, általában koncertekre, esetleg megfordul néha a Retro Klubban is.

Zenelista:

• Quimby – Fekete Lamoure • 30Y – Felhő • GabrielleAplin–Please Don’t SayYou Love Me • James Arthur – Impossible • The Carbonfools – Hideaway • Coldplay – SeeYouSoon • Damien Rice - CheersDarlin’ • Lana Del Rey – Young and Beautiful • Harcsa Veronika – TooEarly • The Carbonfools - Clublights

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.