ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bárány Mihály

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bárány Mihály

2013. április 29., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bárány Mihály
Barany_Mihaly (1)

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és ha örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, ráadásul személyre szólóan, akkor érdemes megmutatnod magad a SZEGEDma.hu Jó Arc sorozatában! Minden Jó Arcot megemlítenek az All In PartyRadióban, és leadják a kedvenc zenéit, illetve havonta egy szerencsés ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben egy hétig.

Bárány Mihály

Makón él, és ott is tanul, a József Attila Gimnáziumban. Egyetemre nem áll szándékában továbbmenni, mert úgy érzi, hogy túl sok diplomás van. Helyette inkább a Hansági-középiskolában szeretne majd kitanulni egy szakmát. Szereti a lakhelyét, bár fiatalabb korában jobban tetszett neki, mára kicsit unalmasnak tartja.

Jó Arcunk szól a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi Jó Arcunk szerkeszti az All In PartyRadio műsorát: tíz kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

A 18 éves srác hat éve focizik. Kétszer volt izomszakadása, egyszer a combjában, egyszer a vádlijában. A sérülés miatt vissza kellett vennie, nem bírná a heti 5 edzést és a meccseket, bár jelenleg a megye II-ben játszik, az 1993-1995-ös korosztályban. Csak ugye kevesebbet edz, és nincs ott minden meccsen, de a sport iránti szeretete miatt csinálja, ez számára egy „komoly hobbi”. Szabadidejében ismerőseivel van, XBox-ozik, sportol, vagy beülnek valamilyen kocsmába a barátaival. Filmezni sokat szokott, inkább otthon, mint moziban. A legutóbbi film, amire befizetett a moziba, A Hobbit – Váratlan utazás volt. Tetszett neki, bár a vége nem annyira. Várja a folytatást. Olvasni nem szeret, inkább marad a filmeknél. Szórakozni leginkább igényesebb kocsmákba járnak, vagy házibulikba mennek. Nevetve emlékszik vissza arra az esetre, mikor kissé másnaposan ment el vásárolni, és útközben beleszállt egy bogár a szemébe. Nem állt meg, hanem menet közben próbálta kiszedni a bogarat, és annyira el volt ezzel foglalva, hogy nem vette észre, túl közel ért a bolthoz, és nekiment a falnak. Ezt többen is látták, és megmosolyogták az emberek.

Zenelista (csak előadók, tőlük bármi jöhet):

• Mikee Mykanic • Siska Finuccsi • Vészkijárat • Essemm • Wu Tang

Hallgassátok Jó Arcunk zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.