ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Végh Ariel

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Végh Ariel

2013. január 9., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Végh Ariel

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A focirajongók jól ismerhetik szerdai Jó Arcunkat:

Végh Ariel

Orosházán futballozik az NB II-ben. A huszonöt esztendős szegedi sportoló középpályás és támadó poszton játszik, most kezdődtek meg az edzéseik a karácsonyi pihenő után. Ariel korábban Szegeden a Tisza Volán csapatában játszott a harmadosztályban. Edzőjével,

Major Lászlóval

és két másik játékossal Szegedről járnak át Orosházára edzésekre és a meccsekre. Szerinte megérte átigazolnia Orosházára, úgy látja, ott jobbak a feltételek. Portálunknak elmondta, az első edzőmeccsüket január 19-én játsszák Makón. Barátaival a nagyobb szegedi diszkókba, például a Retróba jár kikapcsolódni alkalmanként, a kiskocsmákat nem részesíti előnyben, de olykor pubokba is beülnek ismerőseivel. Ariel rengeteget járja Békés és Csongrád megyét, szüleivel egy könyvvállalkozást visznek, így a két megye iskoláit és óvodáit keresik fel kiadványokkal, terjesztéssel foglalkoznak. Mivel délelőttönként ez köti le, délután pedig a foci, kevés szabadideje van. A netezés nem köti le túlságosan, és ideje sincs rá, de a sportoldalakat szokta böngészni, illetve a Facebookot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.