ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kovács Ildikó

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kovács Ildikó

2013. január 27., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kovács Ildikó

Jó Arc sorozatunkban ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad a SZEGEDma.hu-n, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Tanítónak készül gyermekkora óta

Kovács Ildikó

, aki most másodéves az SZTE JGYPK-n. Nem bánta meg, hogy Szegedre jelentkezett, a képzést és a tanárokat is jónak tartja, s úgy látja, jól meg tudja magát értetni a gyerekekkel. A város megtetszett a jánoshalmai egyetemistának, élvezi, hogy itt szinte minden az egyetemistákért van. Ildikó nagyon szeret moziba járni, tervezi, hogy idén elmegy a Belvárosi Moziba az

Oscar-éjszakára,

hiszen a gálát idén is élőben közvetítik. Sokféle film érdekli, legutóbb A nyomorultakat látta, de a Bosszúállókat is megnézték, vagyis a fantasztikus akciófilmeket is kedveli és drámákat is. A fesztiválokra és vásárokra is ellátogat, a Dóm téri Advent is nagyon tetszett neki, s olykor koncertekre is jár. Szülővárosában nincs sok program, ezért is tökéletesnek tartja a napfény városát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.