ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kiss Boglárka

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kiss Boglárka

2013. január 28., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Kiss Boglárka

Jó Arc sorozatunkban ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad a SZEGEDma.hu-n, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Magyartanárnak készül

Kiss Boglárka

, akivel az ÁRKÁD-ban beszélgettünk. Az SZTE JGYPK-s hallgató, ha édesapja nyomdokaiba szeretett volna lépni, szakmát tanul, az édesanyja az egészségügyben dolgozik, míg anyai ágon nagyszülei tanárok voltak. A kalocsai fiatal mindig is szerette Szegedet, szépnek tartja a várost, és pozitívumának tartja, hogy nem túlságosan zsúfolt és forgalmas, ellentétben Budapesttel. Hozzátette, itt mindenben segítik az egyetemistákat, hiszen, ha valaki államilag finanszírozott képzésben vesz részt, kap helyi bérletet és például ingyen használhatja a könyvtárat is. Tizenhárom éve hegedűn játszik és tizenhat éve néptáncol, ezért hétvégente hazautazik Kalocsára, hogy részt tudjon venni. Portáluknak elmondta, ez számára a valódi kikapcsolódás, amikor a barátaival lehet. Havonta egyszer folkkocsmát is tartanak, ami minden alkalommal nagy sikert arat. Élete első fesztiválja a napfény városához köti Boglárkát, tavaly járt a SZIN-en, s nagyon jó emlékei vannak, szeretné idén is a partfürdőn búcsúztatni a nyarat. Boglárka a diszkók helyett inkább koncertekre szeret járni, s nagyon pozitívnak tartja, hogy itt hétfőtől vasárnapig minden napra jut egy buli vagy koncert. A JATE Klub az egyik kedvenc helye, voltak

Péterfy Bori

koncertjén, Žagaron és Bëlga koncerten is. Alkalmanként a Retróba és a Singbe is járnak, továbbá a Rongy Kocsmába is betérnek csoporttársaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.