ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Miklós Dóra

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Miklós Dóra

2012. december 26., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Miklós Dóra

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A tizenkilenc esztendős

Miklós Dóra

a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Universitas női vízilabdacsapatának tagja, sportedzőnek tanul, hétvégente pedig az ÁRKÁD-ban dolgozik, így sosem unatkozik. Dóra felnőtt válogatott is volt már, két-három évvel ezelőtt pedig Európa-bajnoki bronzérmet szerzett a junior válogatottal. Célja, hogy Európa- vagy világbajnok legyen. Úgy látja, Szegeden jók a körülmények, hiszen sok csapatnak nincs uszodája, kondigépei. Délelőtt jár úszóedző tanfolyamra, délutánonként edzései vannak, így össze tudja egyeztetni teendőit, igaz most január másodikáig pihenhetnek. A karácsonyt szűk családi körben tartják, Dóra díszítette fel a karácsonyfát idén is, ilyenkor mindig meglátogatja nagymamáját is. Igyekszik úgy beosztani az idejét, hogy barátaival is találkozzon, csapattársaival is rendszeresen rendeznek házibulikat, és diszkókba is járnak, ám koncertekre szinte sosem jár Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.