ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csókási Gabriella

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csókási Gabriella

2012. december 15., szombat
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Csókási Gabriella

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A fallabdasportot nyomon követőknek nem kell bemutatnunk szombati Jó Arcunkat, a Tisza Squash SE

fiatal tehetségét, Csókási Gabriellát

, akivel ezúttal nem a teremben, hanem az ÁRKÁD-ban beszélgettünk. A tizenhét esztendős sporttehetség a Tömörkény István Gimnáziumban tanul. Fallabdában korosztályának legjobbja, míg a felnőtteknél az első három legjobb közé tartozó versenyző nemrég tért haza Svájcból, az ottani megmérettetésen tizenegyedik helyen végzett. Idén már komoly megmérettetés nem vár a sportolóra, belföldi férfiversenyeken fog indulni. A suli miatt most kevés ideje jut az edzésre, hiszen általában délután négyig iskolában van, pedig minimum heti három edzésre lenne szüksége. A gimnazista lány az angol és az olasz nyelv mellett franciát is tanul, ez utóbbi nyelvet főként barátja miatt. Portálunknak elmondta, ha tovább is együtt maradnak, akkor azt is el tudja képzelni, hogy Franciaországban telepedik le párjával. Az angol nyelvtudás pedig a versenyek miatt is elengedhetetlen számára, hiszen a külföldi versenyeken a többi versenyzővel szinte csak ezen a nyelven lehet kommunikálni. Az iskola és a sport miatt kevés szabadideje van Gabriellának, ha otthon van és épp nincs semmilyen feladata, akkor mostanában például olvasni is szokott, megtudtuk, A szürke ötven árnyalata című könyv nagyon tetszik neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.