ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Judit

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Judit

2012. augusztus 6., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Judit

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

Radiológus szeretne lenni a huszonhárom esztendős

Tóth Judit

, aki szeptemberben kezdi az ötödévet az SZTE ÁOK-n. Régi hobbiból indult az érdeklődése, mint elmondta, régi képeket nézegetett és mindig eltalálta, hogy mi a jó válasz, ezért szeretne radiológus lenni. Az egyetemista az Id. Jancsó Miklós Kollégiumban, ahol nagyon jó a közösségi élet. Számtalan rendezvényt szerveznek, Judittól megtudtuk, a disznóvágástól kezdve a szintbulikon át a külföldi kirándulásokig számtalan program közül választhatnak a Jancsósok. Azt sajnálja, hogy a SZOTE Klub bezárt, a kari bulikra mindig elmentek, igaz barátaival a beülős helyeket szeretik jobban. A JATE Klubban még sosem járt, a Rongy Kocsmáról is csak hallott, egyik törzshelyük Medica Club, illetve a Millenniumi Kávéházba szoktak járni jazz és blues koncertekre. Az egyetem által szervezett rendezvényekre is el szoktak menni, a városi programok közül pedig a hídi vásárt említette. Szabadidejében a vadasparkba és a füvészkertbe is gyakran kilátogatnak. Judit Sződligeten született, de lakott már Budapesten is. Szegedet annyira megszerette az elmúlt években, hogy legszívesebben itt élne és dolgozna az egyetem befejezése után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.