ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Juhász János

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Juhász János

2012. július 8., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Juhász János

Új nyereményjátékot indítottunk azok között, akik július 8-ig a SZEGEDma.hu Jó Arcai lesznek! Közülük az, aki a legtöbb lájkot kapja a SZEGEDma.hu oldalán, két darab bérletet kap ajándékba a SZIN-re. Ismerősök, barátok: tessék figyelni portálunkat és lájkolni a cikkek alatt és a Facebookon is, hiszen a meglepetéseket csak a közösségi oldalon a portálunkat kedvencként bejelölt Jó Arcok között sorsoljuk ki!

Vallásos vallástudós mai Jó Arcunk,

Juhász János

, aki a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán tanul. Római katolikusként hisz istenben, de nem tartja elengedhetetlen fontosságúnak a templomba járást - emellett a többi vallástól sem zárkózik el, főként a reinkarnációt tartja érdekes, szimpatikus elképzelésnek. A vallás mellett a nyelvek is érdeklik, Kiskunfélegyházáról jár be az egyetemre, ahol angol szakon is tanul. A sok buszozás és a suli miatt a bulikból már kissé visszavett, régen sokszor járt le az egyetemisták központi szórakozóhelyének számító JATE Klubba, viszont egy beülős, beszélgetős kocsmai estének sincs ellenére. Sokszor lejártak ismerőseivel a Fülig Jimmybe is. A mozizásról az otthoni körülmények szoktatták le: a félegyházi vetítőterem már évek óta bezárt, így az ottaniaknak Kecskemétig kell menni, ha nem a televízióban, vagy a számítógépről akarnak filmezni. János a neten is gyakorolja a nyelvtudást, külföldi oldalakat, hírportálokat (Daily News, BBC) szokott böngészni rendszeresen. Nyári fesztiválnaptárában augusztus 11-e van bekarikázva, ekkor fog ugyanis fellépni a Szigeten

Snoop Dogg

, a híres rapper, egyik nagy kedvence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.