ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth József

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth József

2012. június 5., kedd
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth József

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Június negyedikén töltötte be tizenkilencedik életévét

Tóth József

, aki a Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskolában szakácsnak tanul. A végzős diák ősszel külföldre készül, portálunknak elmondta, Londonban szeretne dolgozni. A közelgő vizsgái miatt most nem ünnepelte bulival születésnapját, de hétvégén készül barátaival a Sing Singbe. A szabadtéri rendezvényeket nagyon szereti, például a borfesztivál ideje alatt sem diszkókba jártak, hanem a Széchenyi és a Dóm térre mentek. A fesztiválokat is szereti, a SZIN-re biztosan kimegy, igaz a programkínálatot még nem nézte meg. Mint elmondta, a társaság és a hangulat vonzza, nem feltétlenül egy-egy zenekar miatt fog kimenni a partfürdőre. A magyar bandák közül kedvencei közé tartozik a Tankcsapda, a Vad Fruttik, illetve az Intim torna Illegál. Országos és helyi híreket egyaránt olvas a neten, naponta több órát tölt a számítógép előtt. A Facebookra is regisztrált természetesen, de népbutítónak tartja, hiszen mint mondta, az emberek a közösségi oldalon töltik szabadidejüket ahelyett, hogy például könyveket olvasnának. Bevallotta, őt is beszippantotta ez a világ, de egyre jobban zavarja, hogy sok időt tölt a Facebookon. Ezen mindenképpen szeretne változtatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.