ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Vincze Gábor

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Vincze Gábor

2012. május 16., szerda
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Vincze Gábor

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Hamarosan betölti 22. életévét

Vincze Gábor

, aki jelenleg sportedzőnek tanul, illetve az iskola mellett dolgozik is a Fürge Diák Iskolaszövetkezeten keresztül. Gyermekkora óta gyűjti az autogramokat, mint megtudtuk, jelenleg már hétezernél is több ismert ember aláírásával büszkélkedhet. Most, miután szegedi látogatásáról elterjedtek a hírek, természetesen

Bruce Willistől

szeretne autogramot kérni. A híreket folyamatosan figyeli, az érdekli leginkább, hogy mikor és hova jönnek sztárok, hogy aláírást kérhessen tőlük, tovább gyarapítva gyűjteményét. Bulizásra nagyon kevés ideje van Gábornak, hiszen az iskola és a munka mellett labdarúgó is a nemrég alakult Baktó-Petőfitelep csapatában. Ha teheti, akkor csapattársaival a Sing Singbe jár vagy a Retróba. Szabadidejében sok zenét hallgat, s mint portálunknak elmondta, a magyar DJ-ket nagyon kedveli. Focistacsaládból származik, így rengetegen bejelölik a Facebookon, most körülbelül 3500 ismerőse van. Az Iwiw-et és a myVIP-et már csak ritkán használja, de hamarosan weboldala lesz, és blogot is indít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.