ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Ádám

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Ádám

2012. május 27., vasárnap
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Tóth Ádám

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Hat éve huszonegy évesnek tartja magát

Tóth Ádám

, aki egy hamburgeresnél dolgozik jelenleg. Jövő hónapban Németországba költözik, ott pincérkedni fog, ez a tanult szakmája. A jövőjét szeretné Ádám anyagilag megalapozni, ezért megy külföldre dolgozni. A zenés szórakozóhelyek világa messze áll tőle, a Retroban egyszer járt, de ahogy fogalmazott, tíz perc után kivetette magából a hely. A JATE Klubbot jobban kedveli, de többnyire klubokba vagy kiskocsmákba jár haverjaival. Változó, hogy mekkora társasággal tölti szabadidejét, van amikor egy barátjával ketten elindulnak, s az este végére tizenketten ülnek egy asztalnál, de előfordult, hogy több ismerősi kör találkozott, s akkor harmincan is voltak. Országos hírportálokat szokott olvasgatni, illetva mióta okostelefonja van, egész nap a Facebookon lóg. Poénos blogoldalakat szokott nézegetni, s ami tetszik neki, egyből megosztja. Egyik ismerőse már nem is böngészi ezeket a blogokat, csak Ádám bejegyzéseit olvasgatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.