ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szűcs Katalin

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szűcs Katalin

2012. május 12., szombat
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Szűcs Katalin

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Titkárságvezető szakra jár a SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Karra

Szűcs Katalin

. Az 1992-es születésű diáklány most első éves, nem bánta az iskolaválasztást, tetszik neki, amit tanul. Barátnőivel rendszeresen kijárnak a Tisza partra, ott beszélgetnek, iszogatnak, s mint megtudtuk, olykor még énekelni is szoktak. Az újonnan megnyílt sörkertet is felkeresték már, s mivel tetszett nekik, biztosan visszatérnek még oda. Van, amikor legjobb barátnőjével indul neki az éjszakának, ám volt olyan eset is, mikor több mint tízen gyűltek össze. Katalin jobban kedveli, ha csak néhány fős a társaság, hiszen akkor lehet jókat beszélgetni. Az iskola mellett dolgozik is, így nincs sok szabadideje, ezért a szegedi történéseket nem követi. A Facebookot saját bevallása szerint nem szereti különösebben, a közösségi oldalt arra használja, hogy cseteljen ismerőseivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.