ARC

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Farkas Anett

Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Farkas Anett

2012. május 14., hétfő
Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Farkas Anett

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Tavaly augusztus elseje óta dolgozik a Bécsi körúton fodrászként

Farkas Anett

, aki Szatymazról jár be minden nap Szegedre. Régebben gyakran jártak barátaival például a Sing Singbe, de mostanság leggyakrabban szatymazi barátaival találkozik vagy bordányi ismerőseit látogatja meg. Sok esetben zenét hallgatnak, beszélgetnek vagy épp kártyáznak, s természetesen nyaranta rendszeresen sütögetnek is. Anett elmondta, az ilyen találkozások alkalmával táncolni is szoktak, így nem vágynak nyilvános szórakozóhelyekre. Hozzátette, a buszjáratok indulása miatt sem jár már Szegedre bulizni, hiszen vagy túl korán vagy csak reggel tudna hazamenni. A fesztiválok azonban kivételt képeznek, tavaly volt a SZIN-en is, most pedig a borfesztivált várja. A közösségi oldalak közül az Iwiw-re is minden nap fellép, de ismerőseivel inkább a Facebookon tartja a kapcsolatot. Videókat is szokott nézni, vicceket oszt meg, s van amikor egyszerre három barátjával is csetel egyszerre. A Facebookon kipróbált egy játékot is, amivel egy ideje már a nővére játszik, Anettnek ugyanis nem volt türelme és elegendő ideje hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.