Sport

Mol Magyar Kupa: nagy feladat a Szeged előtt

Mol Magyar Kupa: nagy feladat a Szeged előtt

2023. november 1., szerda
Mol Magyar Kupa: nagy feladat a Szeged előtt

A kecskeméti együttes több volt szegedivel a soraiban érkezik a megyeszékhelyre, hogy eldöntsék a továbbjutást kérdését. A szegedi születésű Vágó Levente a Kecskemét csapatkapitánya, illetve Horváth Krisztofer is a vendégeket erősíti majd. Utóbbi játékos (aki azóta már a magyar válogatottban is bemutatkozott) a Torinóból szerepelt kölcsönben a Szegednél még 2021-ben.

A tavalyi szezon elsőosztályú ezüstérmese, idén szerényebb eredményeket produkál. Jelenleg a tabella 9. helyén áll a kecskeméti csapat. Legutóbbi meccsükön a Zalaegerszeget verték meg, hétvégén pedig a Ferencvárost fogadják a vendégek.

Ebben bízhat a Szeged, hogy kénytelen lesz erőteljesen forgatni a keretét Szabó István. Illetve a kupa teljesen más kávéház, azt szokták mondani, bármi megtörténhet, látott már a világ meglepetéseket.

A Szeged a hétvégén Soroksáron az idei nyolcadik döntetlenét játszotta, sorozatban a harmadik 1-1 áll Alekszandar Sztevanovics csapata mögött.

A vezetőedző rendkívül csalódott volt a pontvesztés miatt, hogy azt mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón, hogy néhány játékosa nem érdemli meg, hogy a szegedi mezt viselje.

Kijelenthető: mindkét csapatnak nagy szükséges lenne a kupasikerre, hogy a botladozó bajnoki szereplését javítani tudja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.