Sport

Szezonbeli nyolcadik döntetlenét játszotta a Szeged-Csanád GA

Szezonbeli nyolcadik döntetlenét játszotta a Szeged-Csanád GA

2023. október 29., vasárnap
Szezonbeli nyolcadik döntetlenét játszotta a Szeged-Csanád GA

A sok döntetlen mellett viszont mindössze egy vereség áll a Szeged neve mellett, ugyanakkor az előző öt mérkőzéséből négy döntetlenre végződött. Soroksáron nem érték volna be az egy ponttal az esélyesebb Tisza-partiak, ennek megfelelően lendületesebben kezdtek, de hiába birtokolták eleinte többet a labdát, nem találták a rést a pajzson.

Akcióból nem ment, sikerült büntetőből: a Haris Attila által kiharcolt büntetőt Bíró Bence értékesítette, így a szünetben a vendégek vezettek (0–1).

Fotó: Földi Imre

A Soroksár sebességi fokozatot váltott a második játékrészre, Lipcsei Péter jó érzékkel változtatott, a cserejátékosok pedig összehozták az egyenlítő gólt. Hajdú Roland lövése pattant meg, és Dragóner Filip közelről kotorta a labdát a kapuba.

Mindkét csapatnak volt esélye a győzelemre, de nem éltek vele. A látottak alapján igazságos döntetlen született, a Szeged sorozatban harmadszor játszott 1–1-et. 

Labdarúgás, Merkantil Bank Liga, 13. forduló, Soroksár

SOROKSÁR SC–SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 1–1 (0–1)
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 300 néző. Vezette: Zimmermann Márió (Punyi Gyula, Kiss Balázs)
SOROKSÁR: Mergl – Kaján, Króner, Kékesi, Valencsik – Vass Á., Varga I. (Hajdú R., 33.) – Gálfi (Dobos, a szünetben), Katona Máté, Korozmán (Varga Z., a szünetben) – Lovrencsics B. (Dragóner F., a szünetben). Vezetőedző: Lipcsei Péter
SZEGED: Molnár-Farkas – Könczey (Palincsár, 83.), Szilágyi Z., Nagy Zs., Tóth B. – Haris, Márkvárt – Papp Á. (Gera N., 83.) Bíró B. (Borvető, 66.), Prosser – Gajdos (Nyári, 83.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
Gólszerző: Dragóner F. (63.), ill. Bíró B. (31. – 11-esből)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.